Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2017:

SeaFoodBar

4. God klass
Bar i restaurangenChambre separéeFestvåningParkeringVegetariska rätterÖvernattningsmöjligheterVinterkrogMedlem i Visita – Svensk BesöksnäringAmerican Express-ansluten
SeaFoodBar

Ett litet Japan bakom pianobaren

Högfjällshotellets sushirestaurang är en värdig motvikt till köttälskarnas favorit, New York-aktiga TB Grillroom. På SeaFoodBar är det Asien och framför allt Japan som gäller i både mat och inredning. Menyerna heter Snö och Fjäll och består av tre respektive fyra serveringar där Fjäll även inkluderar en av menyns asiatiska smårätter som kan rekommenderas. Tonfisktartaren är en läcker skapelse med söt puré på äpple och ingefära som kontrasterar mot den fräscha tonfisken och ett kimchimarinerat vaktelägg. Deras tataki på renkött, tunt skivad, är en originell variant med lingonemulsion. Bra smaksatt. En sashimi på is med fisk och skaldjur är elegant där några guldkorn förgyller anrättningen. Populärast är förstås deras nigiribitar och makirullar – snyggt serverade men smakmässigt inga stora upplevelser. Trevlig service och bra urval av kvalitetssake och japansk öl.

  • SeaFoodBar

Hitta hit

61.154666413.2679972

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort