Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2017:

Storhogna Högfjällshotell & Spa

4. God klass
Bar i restaurangenChambre separéeEnklare mat i bar eller specialavdelningFestvåningParkeringUteserveringHandikappanpassatVegetariska rätterÖvernattningsmöjligheterVinterkrogMedlem i Visita – Svensk BesöksnäringAmerican Express-ansluten
Storhogna Högfjällshotell & Spa

Lokal närvaro i fjällträdgården

Karl den XI hade aldrig trott sina ögon om han kommit över fjället idag och vid trädgränsen hittat Storhogna högfjällshotell med grönskande vinterträdgård och en porlande inomhusbäck. Det har hänt en del sedan 1686. Men kanske hade han känt sig lika hemma här som dagens skidåkare som gläds åt att byta eftermiddagens underställ mot den kvällsuppsvidning som den ambitiösa restaurangen förtjänar. Här serveras varje kväll en fast meny, vilket begränsar valfriheten men borgar för leveransen. Med fina råvaror som till stor del har lokalt ursprung, hittar man närvaro på platsen. Lammrostbiffen serveras med smakrik ratatouille och rostad potatis samt fyllig portvinssås. Till dessert en variation på morot som bl a utgörs av en kryddig morotskaka som avnjuts med len morotsglass.

  • Storhogna Högfjällshotell & Spa
  • Storhogna Högfjällshotell & Spa

Hitta hit

62.50542398648002514.09820556640625

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort