Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2018:

TB Grill Room

4. God klass
Bar i restaurangenBrunchChambre separéeEnklare mat i bar eller specialavdelningFestvåningParkeringHandikappanpassatVegetariska rätterÖvernattningsmöjligheterVinterkrogMedlem i Visita – Svensk BesöksnäringAmerican Express-ansluten
  • Sälens Högfjällshotell, 780 67 Sälen — Dalarna
  • Tel: 0280-872 00
  • www.hogis.se
  • Priser: Förrätt 85 - 225 kr, varmrätt 185 - 445 kr, dessert 45 - 125 kr. Meny 620 kr.
  • Antal platser: 160
  • Öppet: Dec-apr dagligen fr 12.
  • Krögare: Thommy Backner
  • Köksmästare: Axel Westeson / Oliver Nilsson
  • Sommelier: Niklas Rydstedt
  • Vägbeskrivning: På Högfjällshotellet i Sälenfjällen. Se vägbeskrivning på karta
  • Presentkort: NEJ - klicka här för en lista på anslutna krogar
TB Grill Room

Tummelplats för köttälskare

Här serveras det kött i rejäla portioner! Nytt för i år är att de med halvpension på Högis kan käka sin middag här, vilken innebär många barnfamiljer. Förälskade par får se sig omsvärmade av allt annat än romantik. Ett dussin ostron och champagne kompenserar dock detta. Vi andra gillar carpaccion på kålrabbi med stekt salt kungsmussling. Cevichen har gjorts mer publikvänlig när den serveras i ett tacoskal med en chilimajonnäs vid sidan om. Till köttet väljer man sina egna tillbehör, och med fyra stycken blir det rejält omfattande. En T-bone på knappa halvkilot nöjer sig med ett kryddsmör och en liten sallad. Variation på lamm är kokt respektive stekt, den senare som entrecote. Rödvinssåsen med tryffel och lätt sötma passar utmärkt till. Om man vill inta sin efterrätt i lugn och ro väljs med fördel vardagsrummet intill. Här har man god utsikt mot vinrummet.

  • TB Grill Room

Hitta hit

61.154666413.2679972

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort