Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2017:

Vinbaren Åre

4. God klass
Bar i restaurangenChambre separéeUteserveringVinterkrogMedlem i Visita – Svensk BesöksnäringAmerican Express-anslutenHjärtekrog
Vinbaren Åre

Mer vin än bar

Visserligen har de en bardisk, men de utspridda borden dominerar lokalen. Och hit kommer man huvudsakligen för den synnerligen digra vinlistan. En påver dubbelvikt A3-lapp är fullproppad med godsaker från jordens alla hörn. Men missa inte de öppna flaskorna på bardisken. Det kan vara en mustig brunello eller en fullmatad bordeaux. Matsedeln är kort men innehåller några intressanta smårätter. Understundom friterad tofu med hoisinsås, eller laxtaco med rostad mandelmajo. En full måltid brukar landa i en tre-fyra rätter beroende på hur hungrig man är. Helst då med ett vin till varje rätt. Personalen guidar vant genom utbudet, och känner av gästernas vinintresse. Vi gillar det personliga bemötandet. Om man mot förmodan fortfarande är hungrig finns goda ostar i glasdisken, men även söta efterrätter. Självklart med goda vinval till. Men kom i tid, det går inte att boka bord.

  • Vinbaren Åre

Hitta hit

63.3996512503280713.078923225402832

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort