Registrera dig eller logga in här!

 

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. Dessutom har du möjlighet att själva bedöma och lämna egna recensioner.

White Guide

Ur White Guide  2019:

Vinbaren Åre

4. God klass
Bar i restaurangenChambre separéeUteserveringVinterkrogMedlem i Visita – Svensk BesöksnäringAmerican Express-anslutenHjärtekrog
Vinbaren Åre

Mat- och vinbar för locals och skidfolk

Från Åres drivisvindar eller midsommarregn till värmen inne på Vinbaren skiljer tiotals grader. Dagens åk, hänt i musikvärlden och lokala affärer avhandlas över ett glas. Personalen har stenkoll på den majestätiska vinlistan och matchar vin till mat men lika mycket vin till gäst. De vinvänliga mellanrätterna har på senare tid höjts ett par snäpp. Bakad rotselleri med dragonmajo, krispig svartkål och parmesan är höstmustig och trivs med en pinot gris från ishinken. Lammracksen är feta, rosa och alldeles underbara med sötsyrliga plommon, rödkål och rödvinssky. Det smäller i käften som man brukar säga. Tre räcker om inte hela dagen spenderats i backen, då får du komplettera med en bit mogen ost och jo, du får allt plats med en dessert också, de är så små och söta. Klädkod: från pjäxa till kavaj. Ingen bordsbeställning men oavsett sällskap brukar det ordna sig med plats.

  • Vinbaren Åre

Hitta hit

63.3996512503280713.078923225402832

Guiding Guests

klassificering
White Guide Presentkort Stockholm Gas iZettle

Sidan har flyttat

Se innehållet på vår nya hemsida.
eller vänta kvar så skickas du vidare..